Home2

Cele mai vândute

Amestecuri selecționate de ceauri orientale

Cadou = reducere!

Cadouri rafinate

PENTRU DOAMNE ȘI DOMNI

Fresh!

Dulciuri care „merg” cu ceai!

Oferte speciale

Profită de prețurile reduse!

 • Aloe Vera

  12,00 lei20,00 lei
 • Assam · TGFOP · ORANGAJULI

  12,00 lei20,00 lei
 • Autumn Dream

  11,00 lei19,00 lei
 • Biscuiti din ingrediente naturale – Lămâie & Ghimbir – 125 g

  21,00 lei
 • Boost & Energy

  16,00 lei30,00 lei
 • Cană ,,Happy Birthday”

  39,00 lei

Ceaiul verde este un ceai „neoxidat” (nefermentat). Frunzele sunt încălzite la scurt timp după cules prin coacere sau prin prepare la aburi, pentru a distruge enzimele care provoacă oxidarea. Acest tip de procesare păstrează un nivel ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, care reprezintă beneficii clare pentru sănătate.

Metodele de procesare ale ceaiului verde diferă în funcție de tradițiile specifice ale diverselor regiunii din China, Taiwan, Japonia sau Sri Lanka.
Infuzia este de culoare galben-verzuie deschis și are un gust ușor ierbos.
Beneficiile lui pentru sănătate au fost studiate și recunoscute de cercetători.

Ceaiul negru este cel mai cunoscut tip de ceai, origfinar din China. Exista diverse varietati de ceai negru clasic, cunoscute in general dupa regiunea sau tara in care se cultiva (Darjeeling, Asam, Ceylon, China, etc), sau dupa retete consacrate de producere a lui (Earl Grey sau English Breakfast).

Ceaiul negru este obtinut prin procesarea frunzelor de ceai, pana la completa lor oxidare, rezultand un aspect mai închis la culoare si o aromă mai puternică. Ceaiul negru se bucura de o larga apreciere in randul cunoscatorilor si iubitorilor de ceai, datorita aromei sale inconfundabile si continutului in minerale, vitamine si uleiuri esentiale. Continutul ridicat de cofeina (numita adesea si teina) care se elibereaza incet in corp face ca ceiaul negru sa fie recunoscut ca un bun inlocuitor al cafelei, avand in plus un efect energizant si reconfortant pe o perioada de timp mai indelungata decat cafeaua.

Ceaiul alb este cel mai puțin procesat dintre toate ceaiurile. Se selecționează doar muguri nedeschiși ai plantei și frunze acoperite cu un puf argintiu, culeși de obicei dimineața devreme, înainte ca lumina soarelui să facă fotosinteză.

Ceaiul alb produce o infuzie foarte deschisă la culoare, textură catifelată și o aromă foarte delicată.

Ceaiul alb are un nivel de cofeină mai mic decât al ceaiului verde, însă cu un nivel de antioxidanți mai ridicat.

Tocmai adăugat acest produs în coș: