Comenzile plasate în perioada 18 – 23 februarie vor fi procesate începând cu 24 februarie.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cele mai vândute

Amestecuri selecționate de ceauri orientale

Ceaiul verde este un ceai  nefermentat care păstrează un nivel ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, cu  beneficii clare pentru sănătate.

Ceaiul negru, cel mai cunoscut tip de ceai, originar din China, este obtinut prin procesarea frunzelor de ceai, pana la completa lor oxidare, rezultand un aspect mai închis la culoare si o aromă mai puternică.

Ceaiul alb, cel mai puțin procesat dintre toate ceaiurile, este selecționat doar din muguri nedeschiși ai plantei și frunze acoperite cu un puf argintiu, culeși de obicei dimineața devreme.

Ceaiul Rooibos, sau ceaiul roșu de tufiș, este recoltat din planta cu același nume, originară din Africa de Sud, prin culegerea doar a lăstarilor subțiri, fiind astfel extrem de aromat și fără cofeină.

Ceaiul Oolong este un ceai semi-oxidat (semi-fermentat), care păstrează același mod de procesare ca și ceaiul negru, însă procesul de oxidare este realizat pentru un timp mai scurt.

Ceaiul Pu-erh este obținut din frunze mari din planta Camellia Sinensis, în general din arbori de ceai sălbatic, unii vechi de sute de ani, mai degrabă decât din tufișuri cultivate.

Infuziile de fructe, fără cofeină sau arome amărui, cu un gust reconfortant dulce-acrișor, sunt potrivite atât pentru verile călduroase, cât și pentru lunile reci.

În medicina monahală, cât și în cea tradițională chineză, beneficiile infuziilor de plante sunt în egală măsură apreciate atât pentru corp cât și pentru minte.

Băutorii de ceai mate consideră că are puteri vindecătoare. Conținutul său ridicat de cofeină, foarte energizant este ideal pentru momente solicitante, fiind bogat în vitamina C, magneziu, calciu și fier.

Cadouri pentru toată familia

Dulciuri care „merg” cu ceai!

Cadouri de sezon

Gata ambalate, pot fi trimise direct celor dragi!

Tocmai adăugat acest produs în coș: