Home3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

EXPEDIERE PRIN CURIER

Livrare în 24…36h – 19 lei
Gratis la comenzi peste 150 lei

POLITICĂ DE RETUR

Cumpără fără riscuri

AMBALAJ SPECIAL

Plicuri aluminizate la interior
pentru păstrarea aromei

PLATĂ SECURIZATĂ

Fără riscuri pentru clienți

Cele mai vândute

Amestecuri selecționate de ceauri orientale

Ceai verde

Ceaiul verde este un ceai  nefermentat care păstrează un nivel ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, cu  beneficii clare pentru sănătate.


Ceai negru

Ceaiul negru, cel mai cunoscut tip de ceai, originar din China, este obtinut prin procesarea frunzelor de ceai, pana la completa lor oxidare, rezultand un aspect mai închis la culoare si o aromă mai puternică.


ceai negru

Ceai alb

Ceaiul alb, cel mai puțin procesat dintre toate ceaiurile, este selecționat doar din muguri nedeschiși ai plantei și frunze acoperite cu un puf argintiu, culeși de obicei dimineața devreme.


ceai alb

Ceai Rooibos

Ceaiul Rooibos, sau ceaiul roșu de tufiș, este recoltat din planta cu același nume, originară din Africa de Sud, prin culegerea doar a lăstarilor subțiri, fiind astfel extrem de aromat și fără cofeină.


ceai-rooibos

Ceai Oolong

Ceaiul Oolong este un ceai semi-oxidat (semi-fermentat), care păstrează același mod de procesare ca și ceaiul negru, însă procesul de oxidare este realizat pentru un timp mai scurt.


ceai oolong

Ceai Pu-erh

Ceaiul Pu-erh este obținut din frunze mari din planta Camellia Sinensis, în general din arbori de ceai sălbatic, unii vechi de sute de ani, mai degrabă decât din tufișuri cultivate.


ceai pu erh

Infuzii de fructe

Infuziile de fructe, fără cofeină sau arome amărui, cu un gust reconfortant dulce-acrișor, sunt potrivite atât pentru verile călduroase, cât și pentru lunile reci.


infuzii de fructe

Infuzii de plante

În medicina monahală, cât și în cea tradițională chineză, beneficiile infuziilor de plante sunt în egală măsură apreciate atât pentru corp cât și pentru minte.


infuzii-plante

Ceai Mate

Băutorii de ceai mate consideră că are puteri vindecătoare. Conținutul său ridicat de cofeină, foarte energizant este ideal pentru momente solicitante, fiind bogat în vitamina C, magneziu, calciu și fier.

ceai mate

Cadouri pentru toată familia

Dulciuri care „merg” cu ceai!

Cadouri de sezon

Gata ambalate, pot fi trimise direct celor dragi!